ALLER AU CONTENU
“THE ART OF TRAVEL” BELGESELİ
“THE ART OF TRAVEL” BELGESELİ
Paris, 19 Eylül 2023
DS Automobiles'in sunduğu büyüleyici belgesel “The Art of Travel” ile Fransız Seyahat sanatının özünü keşfedin. Lüks seyahat kavramını derinlemesine inceleyen “The Art of Travel – Une Réinvention française” belgeseli, Fransız kültürünün özünü ve Fransız Yaşama Sanatını yansıtan keşifleri öne çıkarıyor.

Dünyanın en çok ziyaret edilen ülkeleri arasında yer alan Fransa, sanatın, hikayelerin ve dikkat çekici kişiliklerin yaşadığı şehirlerin, manzaraların ve bölgelerin kalbinde turistlere ve seyahatseverlere olağanüstü deneyimler sunuyor.

Dünyayı dolaşan bir gazeteci olan Seamus Kearney, 30 yılını seyahat ederek geçirdi. 46 dakikalık bir belgeselde, bir sıcak hava balonunda, bir Doğu Ekspresi vagonunda veya bir DS 7 E-TENSE'de, Fransız Seyahat Sanatı’nın destansı vizyonunu paylaşan kişilerle tanışmak için yola çıkıyor.

Paris'ten Korsika'ya, Normandiya ve Loire Şatosu üzerinden geçen büyüleyici yolculuk,  DS Automobiles'in bir önceki Genel Müdürü Béatrice Foucher ve prospektif tasarımcı Ramy Fischler'in katkılarıyla hayat buluyor.

Cédric Leprettre'nin yönettiği belgesel, bir MOGUL orijinal içeriği olup, DS Automobiles iş birliği ile hazırlanmıştır.

DS Automobiles’e göre Fransız Seyahat Sanatı
Fransız Seyahat Sanatını DS Automobiles ile deneyimleyin ve kendinizi zamanın ötesinde bir paranteze kaptırın, bir anlığına dünyanın zarafetini keşfetmeye ara verin.