ALLER AU CONTENU
DS AUTOMOBILES E-TENSE GOLF TURNUVASI 2024
Otomotiv  dünyasında Fransız lüksünü yeni teknolojilerle buluşturan DS Automobiles, 25-26 Mayıs tarihlerinde Riva MVK Golf sahasında İstanbul Golf Kulübü ile birlikte DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvasını düzenledi. Golf tutkunlarını bir araya getiren ve unutulmaz bir deneyime dönüştüren DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvası’nda tüm DS Automobiles modelleri sergilendi ve test sürüşleri yapıldı.

 

 

Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyete sahip DS Automobiles, seyahat sanatını temsil eden modellerini golfseverler ile buluşturdu. Markanın doğumundan itibaren elektrikli gelecek stratejisini kalbine yerleştiren, E-TENSE teknolojisiyle çevreci ve konforlu lüksün de öncüsü olan DS Automobiles’in Türkiye’de golf sporunun gelişimine büyük katkısı olan İstanbul Golf Kulübü ile birlikte 25-26 Mayıs tarihlerinde ikinci defa düzenlediği turnuva, bu sene Riva MVK Golf sahasında gerçekleşti. DS  Automobiles düzenlediği turnuvayla golf sporuna olan ilgiyi artırmayı ve deneyimli golf sporcularına yeni bir rekabet alanı açmayı hedefliyor. İki gün boyunca toplam 176 sporcuya ev sahipliği yaptığı turnuva kapsamında ayrıca 24 Mayıs tarihinde de 40 minik sporcu da yarıştı.

 

 

 

 

 

 

Türkiye’de E-TENSE teknolojisinin sunulduğu DS 7 E-TENSE ve DS 9 E-TENSE modellerinde şehir içinde 81 kilometreye kadar tam elektrikli sürüş menzili sunulurken, uzun yolculuklarda menzil ve şarj istasyonu bulma endişesi olmaksızın elektrikli sürüş deneyimi ve konforu stres faktörü olmadan sunulabiliyor.  

 

 

DS Automobiles’in göz alıcı modellerinin sergileneceği turnuvada konuklar, test sürüşleri de gerçekleştirip Fransız lüksünü deneyimleme imkânı buldu.
İş, spor ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvası’nın ödül töreni
26 Mayıs Pazar Günü Riva MVK Golf Sahası’nda düzenlenecek törenle takdim edildi.
MODELLERİ İNCELEYİN
DS 7
Zarafeti takip et
DS 9 E-TENSE
Zarafetin gücü