ALLER AU CONTENU
DS 7 VE DS 9, PARİS MODA HAFTASI’NIN RESMİ OTOMOBİLLERİ
2019 yılından bu yana Paris Moda Haftası'nın resmi ortağı olan DS Automobiles, defilelere DS 7 E-TENSE ve DS 9 E-TENSE otomobilleriyle katılıyor.
Paris, 16 Ocak 2024
    Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyete sahip DS Automobiles, seyahat sanatını temsil eden modellerini golfseverler ile buluşturdu. Markanın doğumundan itibaren elektrikli gelecek stratejisini kalbine yerleştiren, E-TENSE teknolojisiyle çevreci ve konforlu lüksün de öncüsü olan DS Automobiles’in Türkiye’de golf sporunun gelişimine büyük katkısı olan İstanbul Golf Kulübü ile birlikte 25-26 Mayıs tarihlerinde ikinci defa düzenlediği turnuva, bu sene Riva MVK Golf sahasında gerçekleşti. DS  Automobiles düzenlediği turnuvayla golf sporuna olan ilgiyi artırmayı ve deneyimli golf sporcularına yeni bir rekabet alanı açmayı hedefliyor. İki gün boyunca toplam 176 sporcuya ev sahipliği yaptığı turnuva kapsamında ayrıca 24 Mayıs tarihinde de 40 minik sporcu da yarıştı.

Paris Moda Haftası, 22 Ocak Pazartesi'den 25 Ocak Perşembe'ye kadar Haute Couture İlkbahar/Yaz koleksiyonu öncesinde, 16 Ocak Salı günü Erkek Hazır Giyim Sonbahar/Kış 2024-2025'e ayrılmış altı günle başlıyor. Kadın Modası Sonbahar/Kış 2024-2025, 26 Şubat Pazartesi'den 5 Mart Salı'ya kadar devam edecek.

 

Elektriklenme stratejisi,DS Automobiles'in stratejisinin kalbinde yer almaya devam ediyor. %100 elektrikli Yeni DS 3 E-TENSE'den 360 beygir gücündeki DS 9 E-TENSE şarj edilebilir hibrit seçeneğine kadar her model, Markanın sürdürülebilirliğe olan bağlılığını yansıtıyor. 2024'ten itibaren tüm yeni DS Automobiles tasarımlarının %100 elektrikli olması bekleniyor bu da Markanın enerji dönüşümüne olan bağlılığının altını çiziyor.

 

DS Automobiles ile moda dünyası arasında yakın bağlar da mevcut. İnci dikişler, Clous de Paris Giyoş Motifleri ve Saat Kayışı tasarımlı koltuk döşemeleri gibi benzersiz özellikler özellikle yaratıcı ve yenilikçi tasarım çevrelerinde yankı buluyor.

 

Paris Moda Haftası için DS Automobiles'in, böcek efektli rengine sahip DS 9 da dahil olmak üzere birkaç sürprizi var.

 

Modaya dedike bu haftalarda, DS Automobiles @DS_automobiles Instagram hesabında Paris Moda Haftası'nı, Paris'in ikonik yerlerine, tasarımına ve DS 7 ve DS 9 ile Paris'te sürüş keyfine adanmış çeşitli etkinliklerle takip edecek. İlk randevu 18 Ocak!

MODELLERİ İNCELEYİN
DS 7
Zarafeti takip et
DS 9 E-TENSE
Zarafetin gücü