ALLER AU CONTENU
DS AUTOMOBILES & EDIDA
DS AUTOMOBILES, SALONE DEL MOBILE.MILANO 2022'DE DENEYİMİ EDIDA İLE ÖDÜLLENDİRİYOR
Milano, 9 Haziran 2022

Salone del Mobile.Milano çatısı altında düzenlenen ELLE DECO ULUSLARARASI TASARIM YARIŞMASI 2022 kapsamında DS Automobiles tarafından uzmanlığı ve tasarımda mükemmelliği desteklemek amacıyla DS Savoir-Faire Ödülü veriliyor. • İlk DS Savoir-Faire Ödülü ise ARCA CABINETMAKER'a verildi.

 

Salone del Mobile.Milano (Milano Mobilya Fuarı) 7-12 Haziran tarihleri arasında 60. yıl dönümünü kutluyor. Tasarım dünyasında on yıllardır ticaret alanı olarak kendini ispatlayan ve fırsatlar yaratan fuar, denemeler yapma ve tarzları harmanlama bakımından gerçek bir laboratuvar görevi görüyor.

 

Premium tasarımlara yönelik uluslararası bir vitrin olan Salone del Mobile.Milano, çok sayıda trend sergiliyor. Bunlar; gelenek, zanaatkârlık ve uzmanlık temeline dayalı klasisizmden işlevsellik ve tarz odaklı tasarım aracılığıyla çağdaş bir tarzda yorumlanan zamansız lükse kadar uzanıyor.

2003 yılından beri bu etkinlik çatısı altında düzenlenen ELLE DECO ULUSLARARASI TASARIM ÖDÜLLERİ (EDIDA), uluslararası ELLE DECORATION ağından 25 baş editörün bir araya gelerek tasarımda birinci sınıf mükemmeliyeti ödüllendirdiği eşsiz bir yarışma niteliğinde.

 

DS Automobiles, DS Savoir-Faire Ödülü'nün oluşturulmasıyla etkinliğe ilk defa ortak olarak sıra dışı uzmanlık statüsünü artırmayı ve bunun dünya çapında yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

"DS Automobiles, Fransız Yaşam Tarzının canlı bir örneğidir. Çok yönlülük, kültür ve yaratıcılık odaklı, tutkulu kadın ve erkekleri benzersiz Fransız lüksü "savoir-faire"in koruyucuları olarak bir araya getiriyoruz. ELLE DECO ULUSLARARASI TASARIM ÖDÜLLERİ için DS Automobiles Savoire-Faire Ödülü'nü geliştirmekle hayallere ilham vermeyi ve bu hayallerin gerçekleşmesi için pratik fikirler sunmayı amaçlıyoruz."

 

Béatrice Foucher, DS Automobiles CEO'su

 

Benzersiz uzmanlık ve inovasyon arasında bir köprü kuran ARCA CABINETMAKER'a sıra dışı uzmanlığı için DS Savoir-Faire Ödülü verildi. ARCA CABINETMAKER geleneksel araçlara dair kusursuz maharetinin yanı sıra yeni teknikleri ve malzemeleri icat etmesi ile ahşabı baştan tasarlıyor, test ediyor ve ahşap ile yenilik getiriyor.

 

Ödül, 8 Haziran'da Milano'da verildi.