ALLER AU CONTENU
DS X MÉTIERS D’ART: İKİNCİ SEZON

Paris, 29 Kasım 2022

 

ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası, Hindistan'daki ilk yarışla açılış yaptı! Telangana Eyaletinin başkenti Haydarabad'da %100 elektrikli araç yarışı, 25.000 kişilik bir seyirci kitlesinin önünde geçişler, virajlar ve sürprizlerle dolu muhteşem bir gösteri sundu.

2022/2023'te, DS LUMEN adı verilen DS x MÉTIERS D'ART yaratıcılık çağrısı, %100 elektrikli Yeni DS 3 E-TENSE'in ızgarasında bir uygulama ile malzeme üzerinden ışık efektlerini yansıtan çalışmaları teşvik etmeyi amaçlıyor.

DS DESIGN STUDIO PARIS'e entegre edilen CMF birimi (Renkler, Malzemeler ve Kaplamalar), yaratıcılık, lüks ve teknik bilgi arasındaki mükemmel buluşmanın somut bir örneğini sunuyor. Farklı yaratıcı ufuklara sahip bir ekipten oluşan tasarımcılar, sürekli olarak en doğru çizgi, doku ve gölgeyi arıyorlar.

 

Bu yaratıcılık ve mükemmellik arayışıyla hareket eden DS Automobiles ekipleri, el sanatlarının tanıtımında uzmanlaşmış lider danışmanlık firması ve The Craft Project'in kurucu patronu Métiers Rares ortaklığı ile en iyi Fransız zanaatkarlara bir yaratıcılık çağrısı yaptı.

Kasım 2022'den itibaren, DS x MÉTIERS D'ART – DS LUMEN yaratıcılık çağrısı dört aşamada tamamlanacak. Başlangıçta, adayların kaydolmaları gerekecek. Bir dahili kurul, tahsis edilen bütçeyle numune üretip sunması gereken on katılımcıyı belirleyecek.