ALLER AU CONTENU
La Malle Bernard: DS Automobıles'den Fransız Seyahat Sanatının yasıması
La Malle Bernard: DS Automobıles'den Fransız Seyahat Sanatının yasıması

Paris, 17 Temmuz 2023

 

UNESCO dünyanın soyut kültürel değerleri listesine alınan Fransız Gastronomisi, Fransız yaşam sanatını karaterize eden rafinelik, tat ve samimiyeti yansıtıyor. Bu, Fransızların ünlü olduğu ve dünyanın her yerinden turist çeken bölgesel mutfak spesiyalitelerinin çeşitliliğin ve zenginliğinin de göstergesidir.

DS Gurme Valizi: Çok özel bir iş birliği

Seyahate estetik ve kültürel bir yaklaşımı olan DS Automobiles, Michelin yıldızlı şef Julien Dumas ile birlikte geliştirilen bu özel DS Gurme Valizini imal etmek için La Malle Bernard ile iş birliği gerçekleştirdi.

 

Şıklığı ve estetik anlayışını öne çıkarmak için geliştirilen DS Gurme Valizleri, Fransız yaşam tarzını yansıtan gurme valizleri, seyahat sırasında yerel kültürlerin keşfedilmesine ve buluşmalara önayak oluyor

DS DESIGN STUDIO PARIS, Julien Dumas ve La Malle Bernard tarafından tasarlanan DS Automobiles Gurme Valizleri’nde, dış kısmı kaplayan nappa deri başta olmak üzere, birinci sınıf malzemeler uygulanırken, iç kısımda ise kavak ağacının kullanıldığı fıçılardan yapılmış bölmeler için ESPRIT DE VOYAGE Koleksiyonu’nun Alcantara® döşemesiyle aynı renk olan İnci Grisi rengi tercih edildi. ESPRIT DE VOYAGE kabartma imzası ise ürünün bir diğer dikkat çekici özelliği olarak öne çıkıyor. 

“Massif Central’dan aldığım kavrulmuş ceviz yağını doldurmak için yağ şişesini, kurutulmuş ve tütsülenmiş alabalık ve deniz yosunu havyarı için kavanozları, Alexander biberi, kurutulmuş deniz yosunu ve taze otlar için deney tüplerini kullandım. Kavanozları, Paris bölgesinden ve Brittany’den, özellikle Jean-Marie ve Valérie Pédron’dan deniz yosunu tartarı, kurutulmuş alabalık, kurutulmuş deniz tarağı ve elma sirkesini geri getirmek için kullandım” dedi.

 

 

Julien Dumas, DS Automobiles Gastronomi Elçisi 
Piknik Valizi: DS Automobiles'den gezginler için güzel bir mola
La Malle Bernard tarafından yapılan el yapımı yeni piknik valizimiz, Fransız Seyahat Sanatını benimseyen gezginler için güzel bir aksesuar. 
SEYAHAT KEYFİ
Esprit de Voyage Koleksiyonu : Fransız Seyahat Sanat Yolculuğuna çıkın
Mükemmelliğin ve tasarımın birleşimi olan DS Automobiles, zarafet simgesi olarak tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyonunu sunuyor. Bu özel tasarım otomobiller, DS tasarımcılarının, zanaatkarlarının, uzmanlarının ve mühendislerinin olağanüstü bilgi birikimini öne çıkarıyor ve onlara benzersiz ve lüks bir seyahat deneyimi yaşatıyor. Eşsiz, zarif ve rafine: Fransız seyahat sanatının kalbinde unutulmaz bir yolculuk yaşamak için üç kelime.