ALLER AU CONTENU
DS AUTOMOBILES PARIS'TEKİ "TOUR D'ARGENT"'NIN YENİDEN AÇILMASINA KATKIDA BULUNUYOR.
DS Automobiles, Paris'in en ikonik restoranlarıyla ortaklık kurdu
Paris, 18 Eylül 2023

1582 yılında açılan ve Seine Nehri ile Notre-Dame de Paris Katedrali'nin muhteşem manzarasıyla Tour d'Argent, Fransız başkentinin kalbinde mutfak sanatı açısından ikonik bir yer haline geldi.

 

Sanatçılar, yazarlar ve devlet başkanları, tarifi 1890 yılında standartlaştırılan ve restoranın meşhur servis ritüeli ile konukların önünde üretilen meşhur Tour d'Argent ördeğinin tadına sırayla bakıyor. Kuruluşun yaklaşık 300.000 şişelik efsanevi mahzeni de dünyanın en prestijli mahzenlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu eşsiz deneyim, Fransız gastronomi tarihinin bir parçası.

İlk kez 1933 yılında Michelin Rehberi tarafından Üç Yıldızlı olarak sınıflandırılan Tour d'Argent, mimar Franklin Azzi önderliğinde bir yılı aşkın çalışmanın ardından yeniden açılıyor. Şef Yannick Franques, Tour d'Argent'ın restoranın bu kadar ünlü olmasını sağlayan mutfak mirasından klasik tarifleri rafine ederken yeni yemekler de sunuyor.

 

 

Turun beşinci katında, en iyi Fransız el sanatları atölyeleriyle tasarlanan yeni bir Daire, sizi mekanın konukseverlik, kalite ve samimiyetten oluşan tarihini paylaşmaya teşvik ediyor. Seyahat ve zarafet zevkinden ilham alan bu konuk Dairesi, Gece Mavisi rengi "TOUR D'ARGENT" imzası ve kuruluşun arması ile tamamlanan DS 9 OPÉRA E-TENSE 250 ile başlayan Parisli bir yaşam tarzı deneyimi sunuyor.

DS 9, dünyaya yayılan ulusal bir yaşam sanatı deneyiminin ifadesi olan Fransız seyahat sanatını temsil ediyor. Siyah Bazalt Nappa Deri saat kayışı döşemeli, ısıtmalı, masajlı ve soğutmalı koltukları, merkezi kol dayama yeri ve özel DS Lounge koltuk başlıkları ile zarafet ve konforun somut örneği olan iç mekan, DS Automobiles'in usta döşemecileri tarafından geliştirilen olağanüstü uzmanlığı temsil ediyor. Konfor, diğer şeylerin yanı sıra, dış sesi bastırmak için tasarlanmış özel bir işlemle yeni bir seviyeye taşınan akustik ortam ve yol yüzeyindeki kusurları okuyan kamera kontrollü süspansiyon ile oldukça kutsaldır.

"Paris'in en eski restoranı, gastronomi simgesi ve Fransız uzmanlığının sıcak noktası olan Tour d'Argent'ın yeniden doğuşuyla ilişkilendirilmek, DS Automobiles için bir gurur kaynağıdır. Birlikte,Fransız yaşam sanatının dünya çapındaki etkisine her alanımızda katkıda bulunuyoruz".

 

Olivier François, DS Automobiles CEO'su