ALLER AU CONTENU
TOUR IN PARIS
Tour ın Parıs

 

 

Zarafetin seyahat sanatı formunda deneyimlendiği, lüksün ve yaratıcılığın başkenti Paris’te doğan DS Automobiles’in Eylül ayında düzenlediği “Tour in Paris” Only You Privilège etkinliği ile Işıklar Şehri'nde DS sahipleri ile çok özel anılara imza atıldı.

 

 

 

 

Only You Privilège kapsamında düzenlenen bu özel turda misafirlerimiz, Fransız lüks bilgi birikiminin sembolü olan Fondation Louis Vuitton'u ve ziyaret saatleri dışında muhteşem Louvre müzesi ve Galerie Dior’u ayrıcalıklı bir şekilde ziyaret ederek, zarafetin Yaşam Tarzına dönüştüğü Paris'i keşfetme fırsatı buldular. Ayrıca markanın Gastronomi Elçisi Michelin yıldızlı şef Julien Dumas'nın restoranı Bellefeuille’de eşsiz lezzette bir akşam yemeği ve tüm ihtişamı ile Paris manzaralı Seine nehri üzerinde göz kamaştırıcı yemekli gezi ile ayrıcalıklı gastronomik bir deneyim yaşadılar.

 

 

Paris’i tüm ihtişamıyla deneyimlediğimiz gezimiz ayrıcalıklı Louvre Müzesi, Fransız lüks bilgi birikiminin sembollerinden Galerie Dior ve Fondation Louis Vuitton ziyaretlerinin yanı sıra Michelin yıldızlı Julien Dumas ile restoranı Bellefeuille'de eşsiz lezzetlerle taçlandı. 
Her yolculuğu özel bir deneyime dönüştürmeyi hedefleyen DS Automobiles’in misafirleri, Only You etkinliği kapsamında, Louvre müzesine ziyaret saatleri dışında ayrıcalıklı bir keşifte bulundu