ALLER AU CONTENU
STOFFEL VANDOORNE TÜM DİKKATLERİN DS AUTOMOBILES'E DÖNMESİNİ SAĞLADI
Brüksel, 23 Ocak 2023
Formula E'nin son dünya şampiyonu Stoffel Vandoorne, DS Automobiles ve 100. Brüksel Otomobil Fuarı'nın özel konuğu oldu. 20 Ocak Cuma günü, DS PENSKE'nin pilotu Belçika bayrağının renkleriyle donatılan bir DS E-TENSE FE21'in direksiyonuna dikkat çekici bir giriş yaptı.

 

 

20 Ocak Cuma günü saat 20.00'de Brüksel Otomobil Fuarı büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Formula E'nin son şampiyonu Stoffel Vandoorne'un ABB FIA Formula E dünya şampiyonası için DS Automobiles ile yaptığı anlaşmanın tanıtımına özel olarak pilot, Belçika'nın başkentinde yer alan Parc des Expositions alanına tüm gözlerin üzerine dönmesini sağlayan bir giriş yaptı. Artık bir DS PENSKE pilotu olan Stoffel Vandoorne, Stellantis grubunun Fransız premium markasının standına Belçika renklerinde donatılan bir DS E-TENSE FE21'in direksiyonunda geldi. Bu, Roma'da 2021 yılındaki ilk yarışından itibaren zaferlere imza atan ve Markanın GEN2 dönemini podyum rekorları kırarak ve 2019 ve 2020'yi iki adet çifte şampiyonluk (Takım ve Pilotlar) ile kapatan tek koltuklu aracın tarihinde oldukça önemli bir andı.

 

ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası'nın 9. Sezonunun gelecek yarışları 27 ve 28 Ocak tarihlerinde Diriyah'ta (Suudi Arabistan) gerçekleşecek. Son dünya şampiyonu Stoffel Vandoorne ve serinin tarihteki tek çifte şampiyonu Jean-Eric Vergne pilot ikilisinin, yarışın ilk düzenlendiği tarihten bu yana en çok ödül kazanan marka adına yeni şampiyonluklar kazanmayı hedefledikleri açıkça görülüyor.