ALLER AU CONTENU
DS AUTOMOBILES, DS E-TENSE FE23'ÜN YENİ GÖRÜNÜMÜNÜ TANITIYOR.
Göz alıcı tek kişilik koltuk, parlaklığını, zarafetini ve görünürlüğünü artırıyor
Paris, 9 Ekim 2023
Bu yıl tamamen elektrikli serinin göz alıcı tek koltuklu modeli, alışılagelmiş altın ve siyah renklerini tersine çeviriyor. DS E-TENSE FE23'in ön tarafı ve sidepod'ları artık göz kamaştırıcı bir altın rengi görünüme sahip.

Tüm güç üniteleri iki yıllığına homologe olduğundan, 9. Sezondaki aynı güç aktarma organlarıyla donatılan yeni renklendirilmiş otomobil, Fransız markanın geleneksel renk şemasına ve takımın ruhuna sadık kalıyor.

DS E-TENSE FE23, DS Performance tarafından, DS Automobiles'in en gelişmiş elektrik teknolojisine odaklanılarak geliştirildi.

İki kez tek Formula E şampiyonu olan  Jean-Eric Vergne ve 2022 dünya şampiyonu Stoffel Vandoorne, 24-27 Ekim tarihlerinde Valencia, İspanya'da yapılacak resmi sezon öncesi testlerde iki DS E-TENSE FE23 yarışmacısının direksiyonunda olacak.

10. Sezonun ilk yarışı 13 Ocak 2024'te Mexico City'de gerçekleşecek.

“Her zaman olduğu gibi, görünümün ortaya çıkışı çok heyecan verici bir an çünkü yeni bir maceranın, yeni mücadelenin ve yeni sezonun resmi başlangıcını temsil ediyor! Böylece Sezon 10'a geçen yılın otomobilinden çok daha güzel olan yeni bir DS E-TENSE FE23 ile başlıyoruz. Hem daha görünür hem de daha güzel çünkü motor sporları tamamen bununla ilgili. Markamıza, DS Automobiles'e, ortağımız PENSKE AUTOSPORT'a ve tabii ki tüm sponsorlarımıza görünürlük sağlamak için buradayız. Ayrıca DS E-TENSE FE23'ün göründüğü kadar iyi olmasını sağlamak için de çok çalışıyoruz. Bu yıl homologasyon değişikliği olmadığından güç aktarma organları Sezon 9'dakiyle aynı olacak, ancak başka birçok çalışma yapıldı ve yönetim yazılımını geliştirmeye devam edeceğiz. Büyük başarılara dair büyük hayallerimiz var: 10. Sezon için hedefimiz bu! ”

 

Eugenio Franzetti, DS Performans Direktörü