DS Automobıles, yepyeni PRESIDENTIAL N°8 modelini RÉVÉLATIONS’ta tanıttı.
PRESIDENTIAL N°8 Fransız uzmanlığını ve teknolojisini birleştiriyor!
Benzersiz dış tasarım
Révélations Fuarı’nı ziyaret edenler, Grand Palais’nin tam ortasında yer alan DS Automobiles standında PRESIDENTIAL N°8’i dünya prömiyerinde görme fırsatı yakalayacak.
Elysee Sarayı’na özel olarak geliştirilen Safir Mavisi rengiyle donatılan PRESIDENTIAL N°8, modelin kimliğinin bir parçası olan DS LUMINASCREEN aydınlatmalı ızgara ile mavi, beyaz ve kırmızı renklerde yanıyor. Ön tamponlarda bayrak tutucular yer alırken, kaput ve bagaj kapağında özel üç renkli armalar görülüyor.
Zanaatkârlığın ve sanat atölyelerinin ustalığını yansıtan bir iç mekân
LISON DE CAUNES Atölyeleri, PRESIDENTIAL N°8'in ön paneli, kapıları ve hoparlörlerindeki hasır kakma süslemelerini tasarladı. Deniz yeşili ve gece mavisi tonları, ışıkla oynayan yelpaze desenleri oluşturuyor. Lison de Caunes, Paris'in 6. bölgesindeki atölyesinde her bir hasır telini elle işleyerek benzersiz kakmacılık eserleri yaratıyor.
PRESIDENTIAL N°8'in kapı panellerini kaplayan Rüya Mavisi saten, Verel de Belval kumaşlarından üretildi. Paris, Bussières ve Challes bölgelerinde atölyeleri bulunan Maison MÉTAPHORES tarafından özenle seçildi ve satenin eşsiz pileleri Maison LOGNON atölyesinde yapıldı.
Güneş ışınlarını çağrıştıran bu eşsiz pileli desen, karton kalıp tekniğiyle elde edildi. Maison LOGNON el sanatları, moda ve süslemenin merkezi olan Paris'teki 19M'de bulunuyor.
Atölyeleri Paris bölgesinde bulunan DS DESIGN STUDIO döşeme ustaları, PRESIDENTIAL N°8'in kapı panellerinde pileli saten kumaşın yer aldığı alanların kaplama ve kılıflarını tasarladı. Ayrıca orta konsola Fransa Cumhuriyeti'nin armasını da işlediler.
PRESIDENTIAL N°8’in iç mekânında, DS modellerinden ilham alan detaylar da bulunuyor. Bu yenilikler, DS Design Studio’nun döşeme ustaları tarafından yapılan araştırmaların ürünü. Koltuklarda Sonsuzluk Mavisi Alcantara® ve saat kayışı desenli deri kullanıldı. Kapı panelleri ve gösterge panelinde ise inci dikiş detayları yer alıyor.
PRESIDENTIAL N°8'in iç mekanı için saten Maion MÉTAPHORES tarafından dokundu, pileleri Maison LOGNON zanaatkârlarının ellerinden çıktı ve kapı panellerinin son kaplaması DS DESIGN STUDIO döşemecilerimiz tarafından gerçekleştirildi.
Vincent Lobry – DS Automobiles Renk, Malzeme ve Yüzey Tasarımı Başkanı
Fransız Teknolojisi
Lamballe'de bulunan zırhlı araç üreticisi CENTIGON, uzmanlığını PRESIDENTIAL N°8'e aktararak aracı Cumhurbaşkanı'nın kullanımına uygun hale getirdi.
Otomobilin %100 elektrikli güç aktarma sistemi Fransa'da üretiliyor. Batarya, Billy Berclau Douvrin'd bulunan Gigafactory'deki ACC (Automotive Cells Company) tarafından tedarik ediliyor. N°8'in rekor menzili 750 kilometreye kadar çıkıyor. 350 beygir gücüne kadar güç sağlayan elektrik motoru Tremery'deki EMotors tarafından üretiliyor.
N°8'in özel ses sistemi, DS Automobiles'ın uzun yıllardır iş ortağı olan FOCAL tarafından üretildi. Saint Etienne merkezli şirket, akustik dünyasında yüksek kaliteli ses sistemleriyle tanınıyor.
Tüm bu ileri teknoloji, PRESIDENTIAL N°8’in iç mekânında konfor ve huzur sunmak amacıyla bir araya getirildi.