ALLER AU CONTENU

DS AUTOMOBILES, RÉTROMOBILE 2025'İN ORTAĞI

Retromobile 2025'in resmi posterinde, olağanüstü konforu simgeleyen bir tanıtım aracı olan DS Balonu yer alıyor.

Paris, 28 Haziran 2024

 

Yeniliğin ve Fransız seyahat sanatının başyapıtı olan DS Automobiles, 2025'te yetmişinci yıldönümünü kutluyor. 1955'te Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılan bu model, anında halkın gözünde ikon haline gelmişti. Bu başarının sembolü ise, fuar sırasında imzalanan binlerce sipariş formu ile taçlandırılmıştı.

Benzersiz teknik mimarisi, zarif tarzı, sürüş keyfi, konforu ve güvenliğiyle Fransız endüstrisinin Avant-Garde ruhunu temsil etmeyi amaçlayan DS Automobiles, otomotiv dünyasının ötesinde bir efsane haline gelerek sanatsal bir sembol haline geldi.

 

Rétromobile 2025'in resmi posteri, DS Automobiles'in lansmanındaki en önemli oyunculardan biri olan reklam yöneticisi Claude Puech tarafından tasarlanan DS Balonlarını vurguluyor. 1959 yılında çıkan bu kampanya, Markanın genlerinde olan DS Automobiles birinci sınıf konforu orijinal ve etkileyici bir şekilde vurguluyor.

 

Hidropnömatik süspansiyonun kürelerini temsil eden tekerleklerin yerine dört büyük balon üzerinde duran ve su üzerinde yüzüyormuş gibi görünen turuncu renkli bir DS 19 "Ecaille Blonde" bulunuyor.  

 

DS Automobiles’i avant-garde bir sanat eseri mertebesine yükselten fotoğraflar tüm dünyayı dolaştı ve yıllar boyunca DS Automobiles’in benzersiz etkisine katkıda bulundu.

5 - 9 Şubat 2025 tarihleri ​​arasında Paris'teki “Porte de Versailles”'daki “Parc des Expositions”'ta düzenlenecek olan Rétromobile 2025 programı yakında açıklanacak olan DS Automobiles'in yetmiş yıllık kutlamalarının en önemli anlarından biri olacak.