ALLER AU CONTENU
DS 7, KRAL III. CHARLES VE KRALIÇE CAMILLA'NIN FRANSA'YA YAPILAN DEVLET ZİYARETİ SIRASINDA, CHAMPS ÉLYSÉES CADDESİNİN MERKEZİNDE
Cumhurbaşkanlığının DS 7 otomobilleri, Paris'te Champs Elyséres caddesindeki geçit töreninde kullanıldı.
Paris, 21 Eylül 2023

Bu ziyaret, Fransa ile Birleşik Krallık'ı birleştiren tarihi bağların derinliğini temsil ediyor. Aynı zamanda kültürel, sanatsal, gastronomik konulardaki Fransız mükemmelliğini ve eşsiz ulusal mirasını dünyaya gösterme fırsatını da sunuyor.

Arc de Triomphe önünde karşılanan Majesteleri Kral III. Charles ve Kraliçe Camilla, daha sonra Elysée Sarayı'na davet edildi. Sembolik  Champs-Elysées Caddesinde inişleri, DS 7 ile gerçekleştirildi.

İki Devlet Başkanı, Fransız Cumhuriyeti'nin imzalarını taşıyan özel yapım üstü açık tavana sahip Cumhurbaşkanlığının DS 7'leri ile geçit töreni yaptı. Siyah deri "Art Leather" iç mekan, Fransız tasarımını yansıtıyor ve Atelier Maury tarafından tasarlanıp üretildi.
Kraliçe Camilla ve Brigitte Macron, 2021 yılında Fransa Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı filosuna katılan DS 7 ÉLYSÉE'de eşlik etti. DS 7 ÉLYSÉE, uzatılmış gövdesi ve diğer özel özellikleriyle DS 7 E-TENSE 4x4 300'ü temel alan benzersiz bir tasarımdır. DS 7 ÉLYSÉE, Cumhurbaşkanlığı için özel olarak üretilen uzun DS modelleri serisinin bir parçasıdır.

Bu resmi ziyaret, geçmişte biyoçeşitliliği korumak ve küresel ısınmayla mücadele etmek için yakın işbirliği içinde çalışmış olan Cumhurbaşkanımız ile Majesteleri Kral arasındaki dostluğu ve güveni simgelemektedir.

Kendini tamamen enerji geri dönüşümüne adayan DS Automobiles, 2024'ten itibaren tüm yeni modellerini yalnızca %100 elektrikli olarak sunmayı hedefliyor.