ALLER AU CONTENU
TEKNOLOJİK KONFOR

DS Sürüş Deneyimi ve Teknolojileri

OTOMOBİL İÇİ MÜKEMMELLİK

Kat ettiğiniz yolları konforlu ve benzersiz bir yolculuğa dönüştürmek için en gelişmiş teknolojiler sürüş deneyiminizin hizmetinde.
DS IRIS SYSTEM & DS SMART TOUCH

DS IRIS SYSTEM*, sezgisel, ergonomik ve tamamen kişiselleştirilebilir yeni bilgi-eğlence sistemimizdir. Sistem, istediğinizi istediğiniz şekilde gerçekleştirme imkanı sunar.
DS SMART TOUCH** sayesinde gözlerinizi yoldan ayırmadan favorilerinize kaydettiğiniz 6 kısayoldan birini (varış noktası, iletişim, radyo, havalandırma, vb.) tek bir hareketle etkinleştirin. İdeal şekilde elinizin altında bulunan bu dokunmatik ekran, hareketleriniz ile uyum içerisinde olup yakınlaştırma, uzaklaştırma ve hatta yazma gibi hareketleri tanır.

 

*İlgili teknoloji DS 4 ve DS 7'de standart olarak sunulmaktadır.

**İlgili teknoloji DS 4'te standart olarak sunulmaktadır.

Otomatik Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi

Otomatik anahtarsız giriş ve çalıştırma fonksiyonu* sayesinde artık anahtarınızı aramanıza gerek yok. Akıllı sensörler sayesinde cebinizde ya da çantanızdaki anahtar tanınır. Size kalan ise sadece otomobilinize binmek ve orta konsoldaki çalıştırma tuşuna basmak olur. Kilitlemek için de otomobilden uzaklaşmanız yeterlidir.

 

*İlgili teknoloji DS 4 ve DS 9'da standart olarak sunulmaktadır.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Bu akıllı süspansiyon sistemi, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION* kusurları ortadan kaldırmak için yolun her kusurunu önceden algılar. Sistem, ön camın üstünde konumlandırılmış kameradan ve çok sayıda sensörden yararlanarak verileri gerçek zamanlı olarak bir bilgisayara iletir ve o da süspansiyonların sıkılığını veya esnekliğini ayarlamak ve en yüksek konforu sağlamak için tekerleklerin her birinde bağımsız olarak aktif hale gelir.

 

*İlgili teknoloji DS 7 E-TENSE ve DS 9 E-TENSE modellerimizde standart olarak sunulmaktadır.

FOCAL ELECTRA® HI-FI SES SİSTEMİ

FOCAL Electra® Hi-Fi Ses Sisteminin* keyfini çıkarın. Bir subwoofer ve 515 Watt'lık güce sahip bir amplifikatör dahil olmak üzere 14 hoparlörden oluşan ses sistemi, olağanüstü bir ses deneyimi sunar.

 

*İlgili teknoloji DS 4, DS 7 ve DS 9'da opsiyonel olarak sunulmaktadır.​

DS DRIVE ASSIST

İstenildiğinde otomobilin kontrolünün geri alınmasına imkan sağlayarak sürücüye yardımcı olan DS DRIVE ASSIST* ile otonom sürüşlere bir adım daha yaklaşın. Bu yenilikçi donanım, hızı ve öndeki otomobile mesafeyi ayarlar, direksiyona etki ederek otomobilinizi sürücünün seçimine göre yolda uygun bir şekilde konumlandırır. Sürüş esnasında, size güveli bir sürüş ve rahatlık sağlamak adına hızı ve şeritte konumlandırmayı kontrol eder.

 

*İlgili teknoloji DS 7'de opsiyonel DS 9'da standart olarak sunulmaktadır.

FAZLASINI KEŞFEDİN

E-TENSE Teknolojisi

DS Automobiles’in elektrikli dönüşüm yaklaşımını keşfedin.

Sürüş Yardım Teknolojileri

Güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunan sürüş yardım teknolojilerini keşfedin.